Како може да се користи OXETTE Gift Card

– Ваучерот купен онлајн на нашата веб страна може да се реализира во едно од нашите физички продажни места или онлајн преку оваа е-продавница.
– Откако ќе се потврди уплатата за купениот е-ваучер, истиот ќе биде испратен на вашата е-маил адреса со уникатен код во износот на купениот ваучер кој ќе може да го аплицирате при наплата
– Ваучерот не може да се замени со пари.
– Износот на сметката при купување мора да биде ист или поголем од изосот на ваучерот, во спротивно остатокот не се враќа.
– Доколку сметката при искористување на ваучерот е поголема од износот на ваучерот доплаќањето може да биде во готово или со платежна картичка.
– Ваучерот мора да биде еднократно искористен со целосно искористување на неговата вредност.
– Важноста на ваучерот е 60 дена од денот на купување

Прикажани се сите 3 производи