Oxette.mk

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Општи прашања

ГТЦ прв кат
Контакт телефони:

  • 02 321 58 09
  • 071 380 292

Skopje City Mall приземје

Контакт телефони:

  • 02 306 02 10
  • 071 225 258

 

       

За нарачки до 3000 ден. доставата е 150 ден., а за нарачки над 3000 ден. доставата не се наплаќа.

Доколку сакате да го рекламирате или вратите производот може да не побарате на телефонскиот број 02 321 58 09, во период од 09 до 20 часот или да ни испратите емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на адресата oxettemk@yahoo.com и да ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на производот. Ве молиме да не контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката.

Производот кој се менува може да го испратите преку брза пошта и трошоците за замена на производот се на Ваш трошок, освен кога сте добиле неисправен или погрешен производ или може да го донесете лично во нашите продажни места. За да се замени или врати производ, истиот задолжително мора да биде неоштетен и спакуван во првичното пакување заедно со фактурата.

Производите може да се платат на два начини

  • со фактура (се плаќа на курирската служба при прием на купените производи)
  • online со кредитна картичка.

Во случај на враќање на производот и поврат на средства кои претходно биле платени со платежна картичка, а без оглед на причината за враќање, Oxette има обврска враќањето на средства да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката.