Oxette.mk

КОНТАКТ

Пишете ни за што и да ви е потребно

Тука сме за да одговориме на вашите барања и прашања…

Локации:

Skopje City Mall и ГТЦ

Телефон:

+389 71 225 258

Е-маил:

info@oxette.mk

Работно време:

Пон - Нед, 10.00 - 22:00

Контакт

Ќе ви одговориме во најскоро време на вашите прашања