Oxette.mk

Вработување

Продажен асистент

 • За продажно место Skopje City Mall

Потребни квалификации

 • Завршено средно образование
 • Предходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Компјутерско знаење (Windows, MS Office, интернет)
 • Познавање на англиски јазик

Опис на работа

 • Примање, изложување и продажба на производи
 • Услужување на купувачи
 • Следење на продажбата, состојбата и квалитетот на производите
 • Работа на каса
 • Градење на професионален однос со купувачите
 • Способност за тимска работа
 • Подготвеност за работа во смени и преку викенд
 • Изразени продажни вештини и љубезност
 • Врвни комуникациски вештини

Ние нудиме

 • Редовна месечна плата во висина од 18.000 денари
 • Бонуси во зависност од резултат 
 • Работа во две смени од 9.30 до 16.00 и од 16.00 до 22.00 часот

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *